Stabæk Fotball velger Adseo som sitt digitale mediebyrå

Stabæk Fotball velger Adseo som sitt digitale mediebyrå

Innholdsfortegnelse

Vi er spesialister på digital markedsføring. Vi har lang erfaring med å ta valg og beslutninger til gode for våre kunder. Selve byrået Adseo ble startet for et år siden av tre gründere og møtte pandemien i døren like etter oppstart. Selv imot alle odds har vi vokst til et større og mer komplekst digitalt mediebyrå med veldig høy kompetanse på å lage de beste markedsplanene som ivaretar en mediemiks til det beste for kundene. En mediemiks kan som et eksempel bestå av Google annonsering, bannerannonsering, søkemotoroptimalisering (SEO), film, konverteringsmåling og sosiale medier som for eksempel Facebook, Snapchat, Instagram med flere.

Adseo har sitt hovedkontor på Fornebu i den gamle flyterminalen som tilhører Technopolis. Ettersom Bærum er vårt hovedområde er et samarbeid med Stabæk Fotball veldig interessant for oss, og vi er glade for at det åpnet seg en mulighet for samarbeid. Adseo går inn som en digital mediepartner for Stabæk for å hjelpe dem med å forbedre synligheten i sitt lokale område. Ettersom vi er eller har vært aktive fotballspillere selv synes vi at det er gøy å kunne bidra til idretten.

I dag er det rundt 250 bedrifter som stoler på rådgivningen og hjelpen man får hos oss. For de fleste lager vi grunnmuren ved å produsere hjemmeside eller nettbutikk for kundene. I tillegg til at vi skaper nettsider fra grunnen av, i samarbeid med kundene, gjør vi også redesign for å friske opp og ikke minst gjøre nettsider mer mobilvennlige. I dag brukes mobilen som et arbeidsverktøy.

For de fleste kundene går vi inn som deres egen markedsavdeling eller markedssjef. Ved å velge oss som byrå får man tilgang på ekspert ressurser innenfor flere ulike fagfelt. I tillegg har vi anledning til å dra nytte av samarbeidspartnere som er i vår «hub» som for eksempel Knut Harlem når det kommer til kommunikasjon for å levere av ypperste klasse.

Vi elsker å være et byrå som kan snu oss raskt rundt for å levere det kundene ønsker.

For oss i Adseo er ikke markedsføring hyllevare, men en unik mulighet for enhver bedrift til å finne de riktige valgene av kanaler for sin strategiske utvikling av merkevare.

Det handler om å kunne se hva man får igjen for markedsføringen man gjør, slik at man ser at markedsføringen er en investering og ikke en utgift.

Sitat fra markedssjef i Stabæk Fotball – Anne-Birgitte Svae Kvifte

Vi gleder oss over å ha fått en ny, digital medierådgiver. Adseo skal hjelpe oss med blant annet programmatisk annonsering og med å kommunisere direkte til Stabæk fotballs fans og supportere. Og ikke minst til de som er interessert i fotball, men som ikke vet når Stabæk spiller kamp. For eksempel. Vi ønsker å nå ut til lokalbefolkningen i Asker, Bærum og Oslo Vest, med ulike budskap som kampinfo, sesongkortsalg og andre Stabæk-relaterte aktiviteter for publikum. Vi er veldig glade for at Adseo er med i Stabæk-familien og vi gleder oss til å bli bedre kjent med denne gjengen fremover.

Les mer om oss på Stabæk Fotball.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Andre artikler
GOOGLE ANALYTICS
Hva er Google Analytics?

Google Analytics er en kraftig webanalysetjeneste som gir innsikt i hvordan brukere samhandler med nettsteder og apper. Implementering av Google Analytics kan være en utfordring

Les mer »