Google annonsering

Google ads, tidligere kalt Google Adwords, er annonseplattformen til Google.

Ta kontakt

Hjelp med Google annonsering?

Når du tar i bruk annonsering via Google, vil du nå ut til de menneskene som sitter aktivt å leter etter dine varer og tjenester. Google-annonsering vil gi flere leads og salg. 

På det meste søkte over 450.000 nordmenn etter munnbind i august 2020. For dine produkter og tjenester kan de være alt i fra noen hundre til flere tusen søk hver eneste måned. Ca 90% av all handel i Norge, starter med et googlesøk. 

Med Google Display kan du også levere visuelle annonser og drive merkevarebygging levert til en av de mange tusen nettsidene i Googlenettverket. Da kan du få din profilering inn på tematiske nettsider som matcher din kjøpegruppe. 

Svært kostnadseffektiv markedsføring. Med Google annonsering vil du kunne måle alt, det gjør at man raskt ser effekten og kan justere ved behov. Du kan også eksperimentere med forskjellige annonser for å se hvilke som fungerer best. Du bestemmer budsjettet selv. 

Vi er sertifisert Google partner og kan bistå med din annonsering.

Hjelp med Google Ads?

Send inn skjema i dag og kom i kontakt med våre sertifiserte Google eksperter

  Hva er Google Ads og hvorfor trenger jeg det?

  Google Ads er plattformen Google har etablert for å gi deg kontrollen over dine annonser i Google sitt søkeresultat og i deres partnernettverk. 

  Hver eneste dag leter svært mange etter dine varer og tjenester på nett. I søkeresultatene kan det være trangt om plassen. Derfor er det også mulig å annonsere hos Google, slik at du blir synlig akkurat da din mulige kunde er på jakt. Han kan kjøpe hos deg, eller hos konkurrenten. Det er opp til deg.

  • Øke salget med målrettede annonser.
  • Finn kunder som leter etter det du tilbyr.
  • Mål resultatene og juster for bedre måloppnåelse. 
  • Alt er målbart.
  • Du bestemmer selv budsjettet.
  • Mange forskjellige kampanjetyper. Visuelle, tekst, målrettet kun mot mobil osv.

  Kom igang med Google-annonsering i dag.

  Hva er Google Ads og hvorfor trenger jeg det?