SEO tjenester og priser

SEO tjenester og priser

Våre SEO tjenester gir deg bedre synlighet på nett. Vi hjelper dere med å få kontinuerlig og organisk trafikk som varer.

arrow down

Hvorfor SEO er så viktig?

hvorfor er seo viktig

I dagens konkurransedyktige marked er digital markedsføring, seo tjenester , sosiale medier, Google ads og teknologi viktigere enn noen gang.

Det er ingen hemmelighet at disse tjenestene har blitt viktige i dagens samfunn for å bidra til å opprettholde en vellykket nærvær og konkurranseevnen til et selskap fremfor et annet.

Digitale medier kan enkelt lages for alle typer produkter eller tjenester, noe som gjør det til et utmerket verktøy med ubegrenset potensial når det brukes riktig av markedsførere som forstår hvordan denne nye formen for reklame fungerer best.

 • Søkemotorene som Google, Microsoft (Bing), Kvasir, Yahoo med flere, har ca 58 millioner brukere per dag i Norge som legger merke til deg når nettsiden rangeres og de søker etter svar på sine spørsmål og problemer i organisk trafikk.
 • Kort fortalt, dersom du har en webside, blogg eller nettbutikk kan søkemotoroptimalisering
 • SEO gir deg økt synlighet for potensielle kunder og hjelpe deg med å få din bedrift synlig på de relevante søkene i de ulike søkemotorene basert på dine nettsider eller tjenester.
 • Optimalisering, søkemotorer og sosiale medier er noen måter å sikre at du får bedriften din der ute foran potensielle kunder som leter etter det du tilbyr.

Hva er SEO?

sokemotoroptimering 600x388 1

Søkemotoroptimalisering har i den digitale uttrykk jungelen blitt bedre kjent under digitale markedsføring forkortelsen SEO.

SEO handler om å optimalisere et nettsted for søkemotorer slik at det rangerer høyere enn konkurrentene dine.

En vellykket SEO-strategi vil maksimere nettstedets synlighet og hjelpe deg med å generere:

 • mer trafikk
 • fler leads og kunder
 • konverteringer.


Søkemotoroptimalisering handler primært om onsite optimalisering, godt innhold, sosiale medier, lesetid, autoritet , men tiltakene som man utfører for å rangere gir også effekt på andre søkemotorer.

Hvis du ikke er synlig ved søk går du glipp av mye relevant trafikk som kommer inn via organisk trafikk i Google.

Les om SEO statistikk i 2020 her.

Søkemotoroptimalisering handler ikke bare om en god nettside som fører til rangering ved et søk. Det er faktisk over 200+ forskjellige signaler som avgjør hvordan og hvorfor du havner på førstesiden til Google eller ikke. Med vår seo byrå kompetanse gir vi deg innsikt i Googles algoritmer slik at du kan bruke dette til din fordel.

Hva gjør vi for å søkemotoroptimalisere din nettside?

Hva gjør vi for å søkemotor-
optimalisere din nettside?

Mange av våre kunder forteller oss at de allerede er godt synlige på Internett og i Google. Det har de helt rett i, og vi skal ikke selge sand i sahara; Vår oppgave er å forbedre denne synligheten.

Sokemotoroptimalisering Seo analyse

Søkemotoroptimering analyse

I våre SEO tjenester bruker vi flere analyseverktøy som f.eks moz, semrush og ahrefs for å se på deres svakheter og styrker.

Vi ser på deres

 • Målgrupper
 • Hva de søker på
 • Hvordan de finner deres varer og tjenester

Denne søkeoptimalisering SEO analysen gir oss nødvendig innsikt for å finne hvilke muligheter og utfordringer som må løses for å oppnå rangering på førstesiden i Google og søkemotorene.

Teknisk SEO Analyse

Søkemotorene er primært styrt av AI, ergo av roboter, og derfor er det viktig å gi disse mest mulig informasjon ved hjelp av en teknisk seo analyse og tiltak, slik at de opplever din nettside som det beste resultatet for den som foretar ett søk.

Teknisk SEO analyse og implementasjon er det vanskeligste med søkeoptimalisering(SEO).
Derfor er det viktig at det er ett godt samarbeid mellom utvikler av nettsiden og seo eksperten slik at man unngår alle fallgruvene. Ved å velge AdSeo er du trygg på at jobben blir gjort da vi har kompetanse på begge områder.

Sokemotoroptimalisering Teknisk SEO 1
Sokemotoroptimalisering Maling av resultater

Måling av resultater

Søkemotoroptimalisering tar tid, det vil ikke skje over natten. Derfor er det viktig for oss og våre kunder at vi til enhver tid er på ballen.

Søkemotoroptimering er en konstant jobbing med utviklingen av bruken på nøkkelord, søkeord og søkefraser.

Konkurrentanalyse vil vise deres resultat opp mot konkurrentene. Oppsummert er søkeoptimalisering optimalt for de som har ett langsiktig mål og ønsker de beste resultatene.

Vår arbeidsmetodikk

SEO Strategi

Strategi utarbeidelse av søkemotoroptimalisering ekspert.

Det utføres en teknisk analyse av din nettside med henblikk på riktig teknisk plattform, innhold, søkeord, semantikk, konkurrentanalyse, brukervennlighet og ekstern/intern lenkebygging. Etter endt analyse utarbeides det en tiltaksplan for å oppnå din målsetting.

SEO Team

Sammensetning av ett team av SEO spesialister

Vi setter sammen det beste SEO teamet for å utføre

 • On-Page optimalisering
 • Off-Page optimalisering
 • Lenkebygging
 • Innholds markedsføring
 • Buzz signaler fra sosiale medier

Maksimal forbedring

Spill på lag med oss!

Teamet som vi setter sammen arbeider direkte i din webside konto for maksimal åpenhet og perfekt kommunikasjon.

SEO pakker

Vi tilbyr 3 forskjellige pakker for SEO pakker som gjør kunden synlig i Google. Det avhenger av hvor langt i løypa du har kommet igang med søkemotoroptimalisering. Noen av våre kunder ser på søkemotoroptimalisering som et strategisk verktøy, mens andre vil dominere Google ved å rangere hjemmeside først ved søk og «ta over markedet».

kom igang basispakke sokemotoroptimering

Mini SEO

Kom i gang med søkemotoroptimalisering.

Dette er for selskaper som ønsker å starte forsiktig og fokusere på et begrenset antall søkeord. Det kan være at ditt marked er veldig lokalt og/eller konkurransen er begrenset, og du har begrenset med ressurser internt å bruke på SEO-aktiviteter.

Professional SEO som strategisk verktoy

Professional (Bestselger)

SEO som strategisk verktøy.

Dette er for selskaper som anerkjenner viktigheten av å være synlig på nettet og ikke ønsker å tape omsetning til konkurrenter der. Du ønsker å posisjonere både merkevaren og produkter/tjenester via synlighet på nettet. Du ønsker også å bygge og bruke intern kompetanse på søkemotoroptimering.

Sokemotoroptimering all in

Enterprise

All-in søkemotoroptimalisering.

Dette er for virksomheter som virkelig vil gå massivt inn med posisjonering av både merker, løsninger/produkter og selskapet selv. SEO er en av de aller viktigste inntektsdriverne i et meget konkurranseintensivt marked. Du har høy intern oppmerksomhet og mest sannsynlig dedikerte ressurser til SEO-arbeidet.

Hva dere kan forvente av SEO tjenester

Analyser

Full insikt i hva situasjonen i søkemotorene er i dag. Han får også en gjennomgang av mulige områder for forbedring.

Statistikk

At du får mye bedre innsyn i hva som skjer på nettstedet ditt og kan gjøre grep og justere i forhold til det.

Rammeverksoptimalisering

At nettsiden/nettbutikken blir mye mer søkemotorvennlig og brukervennlig. Hvor mange av søkeordene som får gode resultater er avhengig av konkurransesituasjonen og en rekke andre faktorer.

Innholdsjustering

Synlighet på 50-80% av de definerte søkeordene, og selve siden blir mye mer søkemotorvennlig for relaterte og sekund begreper.

Optimaliserte sider

Hvordan du rangerer på Internett avhenger av optimalisering av landingssider, innhold og lenker. Slik er hvordan vi får førstesideplasseringer på mange av de søkeord og frasene vi jobber med.

Eksterne tiltak

Økt lenkepopularitet, som igjen vil føre til at flere søkemotorbrukere finner fram til deres nettsted. Jo flere lenker av høy kvalitet du har, desto høyere rangeringer vil Google søkemotoren gi deg, og så mange fler potensielle nye besøkere!

questions

Vil du vite mer om våre SEO tjenester?

Lurer du på om å bli funnet i Google og SEO er rett strategi for din virksomhet? Benytt deg av kontaktskjemaet, så lover vi å gi deg en ærlig vurdering og priser.

Ta kontakt idag

Bruk skjemaet for å komme i kontakt med oss

ADSEO AS / Org nr: 916 870 337
Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu (Oslo)
+47 958 88 337
hei@adseo.no