UX design

Vi lager intuitive og unike digitale opplevelser

arrow down

Hos Adseo er vi opptatt av å skape den beste brukeropplevelsen til dine kunder

En vellykket brukeropplevelse (UX Design: User Experience) dreier seg om å skape engasjement, kundetilfredshet, universelt design og minimere friksjoner.

Vår designprosess er helt sentrert rundt brukeren av produktet. Gjennom grundig designarbeid og konsultasjon vil ditt selskap oppleve økt omsetning og nå sine forretningsmål. Vi legger stor vekt på å forstå brukernes behov og ønsker for å skape produkter som ikke bare imponerer, men også integreres sømløst i deres daglige liv. Fra research og testing til design og implementering analyserer vi hver fase med omhu og smidighet. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på det siste innen nettdesign, funksjoner og teknologiske innovasjoner og verktøy.

Hos Adseo fokuserer vi på å skape en skreddersydd optimal brukeropplevelse som er intuitiv, minimalistisk og innovativ. Gjennom vår designprosess vil dine produkter ikke bare møte, men overgå forventningene til målgruppen. Dette vil ikke bare styrke forholdet til eksisterende kunder, men også tiltrekke nye, og dermed legge grunnlaget for bærekraftig vekst og suksess for ditt selskap.

Våre tjenester er forskningsbaserte og skalerbare.

Group 214 1

Våre UX UI-designtjenester

Vår designprosess for brukeropplevelse (UX Design) og brukergrensesnitt (UI) har fem steg: research, design, testing og kontinuerlig forbedring, samt læring sammen med våre kunder og deres kunder. Vi lever digitale produkter med optimal brukeropplevelse som strekker seg fra MVP-er (minimum viable product) til landings-sider.

Icon

Innsikt og forståelse

Når vi arbeider med UX-design, innleder vi alltid prosessen med innsikt og forståelse, basert på researche vi har gjennomført i forhold til kundens behov. Vi samarbeider nært med kundene for å forstå nøyaktig hvor utfordringene ligger.

architecture

Bruker-profiler & IA

Vi arbeider med brukerprofiler og brukerreiser for å identifisere og forstå målgruppen bedre. Informasjonsarkitektur (IA) er avgjørende for nettstedets brukervennlighet. En god IA bidrar til at folk raskt og enkelt kan orientere seg på nettstedet.

wire frame

Wireframe & prototyping

Wireframing er et viktig steg i enhver nettside designprosess. Det gir deg muligheten til å kartlegge funksjonaliteten på sidene, oppdage problemer tidlig og forbedre ideene dine. Klikkbare prototyper hjelper oss med å teste konseptet med fokusgrupper og forbedre designet før utviklingen starter.

visual design

Brukergrensesnitts design

Et estetisk og tiltalende design løfter brukeropplevelsen til nye høyder. Vårt designteam skaper intuitive og visuelt tiltalende design. Vi utvikler et design som passer sammen med din merkevare, forretningsmål og kundegruppe.

Synchronize

Optimalisere og forbedre

Vi optimaliserer brukeropplevelsen for å oppnå de beste resultatene. Gjennomføring av brukertesting og grundig analyse av all datastruktur gir oss innsikt i områder som har et forbedrings potensial. For å få en omfattende og balansert forståelse av vår påvirkning, bruker vi ulike metoder for å måle og forbedre brukeropplevelsen.

Disability icons

Design og inkludering

Universell design og inkludering er retningslinjer og prinsipper som muliggjør at innhold og design enkelt kan bli brukt av alle brukere, uavhengig av deres evner eller begrensninger. Vi sørger for at nettsiden din samsvar med retningslinjene for inkludering på nett, Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0.

adseo contact circle
questions

Vil du vite mer om våre tjenester?

Lurer du på hva som er rett strategi for virksomheten? Benytt deg av kontaktskjemaet, så lover vi å gi deg en ærlig vurdering.

Ta kontakt idag

Bruk skjemaet for å komme i kontakt med oss

ADSEO AS / Org nr: 916 870 337
Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu (Oslo)
+47 958 88 337
hei@adseo.no