Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Vi hjelper deg lage ny hjemmeside med wordpress, ifra idé til realitet.

arrow down

Lag ny hjemmeside i WordPress

Vi har valgt å jobbe med WordPress som er verdens mest brukte CMS hjemmeside system.

Hva er en WordPress hjemmeside og hvordan fungerer det?

WordPress er et Content Management System (CMS). Kort fortalt er det en programvare som lar deg lage, publisere og endre innhold på nettet, det vil si et nettsted.

WordPress-nettsted består av tre hovedelementer som må arbeide sammen for at et nettsted skal prestere:

Design

Designet viser hvordan nettsiden din skal se ut og oppleves. Designprosessen tar for seg alt i fra fargeskjema til skrifter og sideoppsett. Det vanligste er å velge en mal, men man kan også spesialbygge et tema og utvikle det.

Kjernen

Hvis du skal lage ny hjemmeside trenger du en god teknisk kjerne. Kjernesystemet som driver nettstedet kalles også for content management system (CMS). Et CMS kan sammenlignes med motoren på en bil. Uten en motor klarer du ikke komme noen vei.

Plugins

Plugins er den ekstra programvaren du legger til nettsiden din for å utføre funksjoner som du ønsker. Plugins kan være alt fra kontaktskjemaer, bilder til analyseverktøy med mer.

ny hjemmeside SØKEMOTOR VENNLIG

Søkemotor vennlig HJEMMESIDE

Hjemmesider laget med WordPress er SEO vennlige. Nettsider som er utviklet med WordPress gir rom for tydelig navigering og er dermed enkle for robotene til søkemotorene å gjennomsøke. Med en WordPress nettside er det lettere for SEO-spesialister som oss i Adseo å bruke avanserte teknikker for søkemotoroptimalisering. Andre CMS kan være vanskeligere for robotene til søkemotorene å gjennomsøke, og derfor veldig vanskelige å utrette gode resultater på.

WordPress er en åpen kildekode som betyr at det er et stort online fellesskap hvor det utvikles og deles nye plugins, verktøy og design. Tilnærmingen og tilgjengeligheten av informasjon driver innovasjon som gjør at WordPress er og vil være markedsledende i lang tid.

  • Oppdateringer av WordPress skjer kontinuerlig for å overvinne vår tids stadig økende sikkerhetsproblemer på internett.
  • Statistikk viser at hver uke blir ca 20 000 nettsider svartelistet av Google for distribusjon av skadelig programvare.
  • WordPress sin plattformen blir regelmessig revidert av hundrevis av utviklere for å sikre at sikkerhetstiltakene står i mot angrep fra hackere.

Vedlikehold av ny hjemmeside

Med pågående vedlikehold av ny hjemmeside kan din WordPress nettside holde seg oppdatert med det siste innen design, funksjonalitet og sikkerhet. Vi kan hjelpe din nettside med å holde seg online og nettbutikken åpen for handel.

Siden WordPress er så utbredt er det lett å finne et byrå eller utvikler som kan bistå din bedrift i prosessen med å sette opp den perfekte nettsiden. Nesten alle utviklere vet hvordan de skal jobbe med WordPress.

Nettsider som er designet med en annen plattform er enkle å overføre til oss om du ønsker en ny samarbeidspartner.

Som din prefererte partner tar vi oss også av:

  • Lage ny hjemmeside / webside med WordPress
  • Hosting av webhotell
  • Så vel som e-post løsninger om du ønsker det.
  • Har du alt på ett sted er det mye enklere å administrere.
  • Du får total kontroll ved en løsning hos oss.
vedlikehold av ny hjemmeside

Huskeliste

Noen få ting du må huske på før du oppretter og lager en ny hjemmeside

For å ha en trygg ny hjemmeside må man regelmessig ta backup av filer, database, malverk, opplastinger og utvidelser.

Regelmessig testing av alle funksjonene som viderekoblinger (301 redirects), kontaktskjema, søkefunksjon, handlekurv, innloggingsfunksjon og plugins.

For at rammeverket (CMS) skal fungere til enhver tid må man følge med på oppdateringene som kommer. Vi ser over funksjonene slik at det ikke er utdaterte plugins som ødelegger for at du som kunde har en optimal nettside.

Ja, om ønskelig får du egen login hos oss. Vi fører logg på all aktiviteten og kan derfor gjenopprette det meste dersom du skulle foreta deg noe som fører til at nettsiden får problemer. Etter avtale kan vi hjelpe deg med å redigere, fjerne eller legge til endringer som bilder, tekst, blogginnlegg eller lenker med mer.

Vi sørger for at sikkerheten på din nettside er optimal til enhver tid. Dette gjør at sikkerhetshull blir oppdaget og at potensielle trusler som for eksempel hacking blir vanskeligere. Med dagens økte internett trafikk er det å ivareta sikkerheten for ditt nettsted en veldig god grunn til at din nettside eller nettbutikk skal ha månedlig overvåkning av oss.

Ved å ha en driftsavtale med oss sikrer vi at alt fungerer som det skal til enhver tid. Adseo sine webutviklere sørger for at nettsiden din øker i domene autoritet hos søkemotorene og at regelmessig nødvendig vedlikehold utføres.

questions

Ønsker du å lage en ny hjemmeside?

Lurer du på om WordPress er rett verktøy for din virksomhet? Benytt deg av kontaktskjemaet, så lover vi å gi deg en ærlig vurdering før du starter med ny hjemmeside.

Ta kontakt idag

Bruk skjemaet for å komme i kontakt med oss

ADSEO AS / Org nr: 916 870 337
Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu (Oslo)
+47 958 88 337
hei@adseo.no