Videoproduksjon

Videoproduksjon

arrow down

Globalt sett så når video 92,3% av alle internettbrukere i verden. Filmer er et format som kanskje er det enkleste å konsumere av alle medier. Film er en gylden mulighet til å endre holdninger, adferd og sist men ikke minst beslutninger. For å kunne nå frem til folk gjennom følelser, er det mye enklere å benytte film, sammenlignet med tekst eller bilder.

Film fungerer! 

4x5 Ordung .00 01 15 20.Still001

SEO BOOSTER!

Videoinnhold er engasjerende og bidrar til å holde folk på nettstedet lenger, noe som er et signal til søkemotorene om at nettstedet gir verdifull informasjon. I tillegg kan videoer optimaliseres for søkeord, noe som kan føre til mer organisk trafikk til nettstedet ditt. 

Økt kjennskap til bedriften

Filmformatet er et format som fort kan bringe frem følelser hos seeren. Virkemidlene som kan brukes i film er nesten uendelige. Men mye av valgene som tas for under prosessen er meget bevisst med tanke på hvor filmen skal vises, hvem målgruppen er og hva budskapet er. 

 

Det er nettopp i budskapet det er viktig å treffe. Dette gir seeren verdi og om filmen treffer målet, vil seeren få økt kjennskap og assosiasjoner til bedriften.

Å ha en idé om hva du vil formidle er en stor fordel for å starte prosessen. Dette kan for eksempel være å få frem problemene din bedrift løser for målgruppen og hvordan det skaper verdi

Fagdekk

Ideutvikling og retning

Hva er egentlig en god ide? Hva er det som avgjør suksess? 

Noen ganger trenger man ikke å gå for dypt i dybden for å finne en bra ide for videoinnhold. Dette kan være åpenbare tema slik at manus faktisk skriver seg selv. Dette kan være intervjuer av kunder, ansatte eller samarbeidspartnere. 

Større bedrifter har oftest en visuell profil som følges på alle overflater. Den visuelle profilen kan også diktere tone innen alt av markedsføringsmateriale, dette kan også gjelde filmer som bedriften kommuniserer med. 

Konseptutvikling og workshops rundt dette kan være hvor du bør starte for å komme i gang med reklamefilm. 

 

Adseo har eksperter innen alle felt innen digital markedsføring. Dette gjør oss til en ideell sparringspartner innen ideutvikling. Vi kan bygge ut dine ideer eller komme med forslag til hva som vil gi best verdi i din reklamefilm.

Innhold til SOME 

Videoer til sosiale medier er vanligvis korte og kan produseres med et mindre budsjett enn tradisjonelle TV-reklamer. Få ut budskapet raskt og effektivt, samtidig som de gir seerne en engasjerende opplevelse. Med den rette tilnærmingen kan videoinnhold for sosiale medier være et effektivt markedsføringsverktøy som gir reelle resultater.

Typisk videoinnhold for sosiale medier består ofte av korte, kjappe klipp som er designet for å fange seerens oppmerksomhet og interesse. Det kan være alt fra humoristiske videoer, pedagogiske opplæringsvideoer, innblikk bak kulissene på en bedrifts- eller produktlansering, intervjuer med interessante personer, inspirerende historier og mye mer.

Noe av det viktigste er å lage innhold som er interessant og relevant nok til at seerne deler det på sine egne nettverk. Videoinnhold er også en fin måte å vise frem merkevarens personlighet på, noe som kan hjelpe deg med å etablere deg som bransjeleder og bygge relasjoner med følgerne dine på nettet.

Vil du snakke med oss om kommunikasjon?

Ta kontakt for god kommunikasjon. Benytt deg av kontaktskjemaet, så lover vi å gi deg en ærlig vurdering.

adseo per farge1

Per Torgersen

Innholdsprodusent

Ta kontakt idag

Bruk skjemaet for å komme i kontakt med oss

ADSEO AS / Org nr: 916 870 337
Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu (Oslo)
+47 958 88 337
hei@adseo.no