VELKOMMEN TIL ADSEO

AdSeo er et Performance Marketing Byrå

Vi hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett. Vår visjon er å skape digitale resultater gjennom ærlighet, nøyaktighet og dedikasjon.

AdSeo har jobbet med små og store kunder i flere land, men ingen bedrifts ambisjoner er for små for et samarbeid med oss.

Velkommen til ditt digital mediebyrå.

VI TAR DET PÅ ALVOR

Ansvar

VI ER DEDIKERT

Kreativitet

VI ER FOKUSERT

Kvalitet

Teamet

Morten Rydningen
Morten RydningenCEO & Partner
+47 958 88 337

En mann – mange talenter. Morten har jobbet med alt fra store nasjonale kunder til små lokale kunder. Han har vært sponsor ansvarlig og leder for storkunde og KAM-teamet på 1881.no i flere år. Morten innehar kunnskap som sikrer deg et best mulig resultat og er mannen man spør for å få råd innen markedsføring.
Nøkkelerfaring: Annonsering, digital strategi, innhold, teknologi og innsikt.

Morten Leonhardt
Morten LeonhardtArt Director & Partner
+47 930 80 301

Utdannet sivilmarkedsfører og en god relasjonsskaper. Han har jobbet med digital markedsføring i store mediebedrifter siden 2010 med alt fra små bedrifter til større kunder og kjeder. Lidenskapelig opptatt av å skape en forskjell og elsker gode «caser» hvor han kan få brukt sin kreativitet. Resultatorientert på kundens vegne, og ikke redd for å benytte ny teknologi og innovative løsninger for å skape det best mulige resultatet. Glad i å jobbe med utrykk, design ideer og digital toveiskommunikasjon.

Morten er tidligere profesjonell fotballspiller fra England, og en blid og hyggelig fyr fra Drammen.

Nøkkelerfaring: Folk med krøller er pålitelige

Interesser: Trening, fotball, ski og bading

Tor Johan Stokke
Tor Johan StokkeHR Ansvarlig & Partner
+47 482 11 022

Tor har bred erfaring med salg og markedsføring etter flere år i store tunge salgsorganisasjoner som 1881 og Eniro. Tor Johan har vist gode resultater for både kunde og selskap gjennom flere år. Tor mener nøkkelen til å lykkes er ved å skape gode relasjoner og tillit.
Interesser: Trening, sport, fotball og bil.
Nøkkelerfaring: Digital strategi skaper helhetlige digitale løsninger.