VELKOMMEN TIL ADSEO

AdSeo er et Performance Marketing Byrå

Vi hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett. Vår visjon er å skape digitale resultater gjennom ærlighet, nøyaktighet og dedikasjon.

AdSeo har jobbet med små og store kunder i flere land, men ingen bedrifts ambisjoner er for små for et samarbeid med oss.

Velkommen til ditt digital mediebyrå.

VI TAR DET PÅ ALVOR

Ansvar

VI ER DEDIKERT

Kreativitet

VI ER FOKUSERT

Kvalitet

Teamet

Morten Rydningen
Morten RydningenCEO & Partner
+47 958 88 337

En mann – mange talenter. Morten har jobbet med alt fra store nasjonale kunder til små lokale kunder. Han har vært sponsor ansvarlig og leder for storkunde og KAM-teamet på 1881.no i flere år. Morten innehar kunnskap som sikrer deg et best mulig resultat og er mannen man spør for å få råd innen markedsføring.
Nøkkelerfaring: Annonsering, digital strategi, innhold, teknologi og innsikt.

Andre Martinsen
Andre MartinsenMedierådgiver og Partner
+47 450 30 608

Som medierådgiver kreves det at man har kompetanse og innsikt i de mest relevante kanalene for kundene. Andre er en som utfordrer deg til å ta det neste steget i deres markedsføring. Han har en rekke kundecaser å vise til med gode resultater.

Gjennomført Mediestrategi 1 og 2./MRA1 & MRA2
Andre har fokus på strategisk medie- og kommunikasjonsrådgivning hvor strategi, medievalg og kommunikasjon er i fokus.

Nøkkelerfaring: Spisskompetanse innenfor kommunikasjon, markedsføring, medieplanlegging og analyse.
Intresser: Ski, Fotball, Basket, foodie og vin.

Tor Johan Stokke
Tor Johan StokkeHR Ansvarlig og Partner
+47 482 11 022

Har bred erfaring med salg og markedsføring etter flere år i store tunge salgsorganisasjoner som 1881 og Eniro. Tor Johan har vist gode resultater for både kunde og selskap gjennom flere år. Tor mener nøkkelen til å lykkes er ved å skape gode relasjoner og tillit.
Interesser: Trening, sport, fotball og bil.
Nøkkelerfaring: Digital strategi skaper helhetlige digitale løsninger.

Odd Erik
Odd ErikFrontend-utvikler

Har jobbet i lang tid med utvikling av nettsider og apper. Han har også god erfaring som konsulent og er alltid på de nyeste trendene når det kommer til teknologi og programmering.
Interesser: Trening, data og bøker.
Nøkkelerfaring: Utvikling av nettsider, vedlikehold og oppdateringer.

Ivar
IvarAds ekspert
Kommer fra en studie bakgrunn innen Internasjonal markedsføring og har dermed evnene til å se det store internasjonale bildet når det gjelder trender og markedsstrategier. Ivar har jobbet i digital mediebyrå som markedsføringskonsulent over lengre tid og er godt kjent med hva som skal til for å lykkes med annonsering på nett. Digital markedsføring er et lære som er i stadig utvikling og ivar liker å holde seg oppdatert på alle de nye mulighetene som stadig dukker opp.

Interesser:
Discgolf, fotball, bøker, data og fisking

Nøkkelerfaring: Tidligere ansatt ved Google der han jobbet som rådgiver og håndterte porteføljer med store og små aktører. Fikk kurs og lærdom rett fra Google.

Eirik
EirikFrontend-utvikler
Er utdannet markedsfører fra Middlesex University London, der han tok en bachelorgrad med honours. Har jobbet som medierådgiver tidligere, og er veldig interessert i digital markedsføring. Opptatt av å følge med på trendene og er alltid interessert i å lære nye ting.

Interesser: data, sport, e-sport, film og musikk.

Per
PerInnholdsprodusent, filmskaper og kameramann