Søkemotoroptimalisering Drammen

Søkemotor­-
optimalisering Drammen

Søkemotoroptimalisering (SEO) Drammen

Bli synlig for dine lokale kunder med søkemotoroptimalisering Drammen

arrow down

Fler kunder i Drammen med søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering Drammen og området rundt vil kunne gi deg flere potensielle kunder via søkemotorene som Google, Bing, Yahoo, Kvasir også videre. Det finnes mange søkemotorer der ute, men ved å jobbe med SEO for din tilstedeværelse i Drammen kan din bedrift bli funnet.

For å bli et førstevalg på søk av produkter, tjenester eller bedrifter må du gjøre søkemotoroptimalisering.

Eksempelvis, du fant denne siden ved å Google på et av de følgende uttrykkene:

 • digital markedsføring drammen
 • SEO drammen
 • Google annonsering drammen
 • Google optimalisering drammen
 • mediebyrå drammen
 • digitalt mediebyrå drammen

Man tenker gjerne på at internett er gratis når det kommer til søk, og at man er jo søkbar.

Den harde sannheten er at det ligger en komplisert matematisk formel, algoritme, som avgjør hvilken bedrift eller aktør som blir vist som mest relevant for søket og for søkeren.

For å rangere på førstesiden av søkemotorer, og være nr. 1 ved søk, er det mye strategi og målrettet arbeids som ligger bak. Dette kalles søkeoptimalisering og er en jobb som må gjøres kontinuerlig også etter at man har oppnådd gode resultater. Vår erfaring er at dersom en nettside ikke oppdateres i henhold til søkemotorene sine algoritme endringer har nettsiden en estimert levetid på 2 år. Uavhengig av om hjemmesiden kostet 1000 kroner eller 10 millioner kroner.

Teknisk SEO analyse

Noe av det første man foretar er en teknisk SEO analyse som gjør at vi kan avdekke feil og mangler som begrenser din nettside i forhold til søkemotorenes sine søkeresultater. Hvor godt en nettside rangerer i Google og hvilken synlighet man får kommer som en følge av flere ting, som for eksempel:

 • Mobilvennlighet
 • Manglende sikkerhetssertifikat (SSL)
 • Innhold som er kopiert fra andre nettsider eller andre kilder og så videre.
 • Etter endt analyse utformer vi en tiltaksrapport som gjør oss i stand til å ta dine ønskede produkter og tjenester, gjerne omtalt som søkeord, til førstesiden.

Søke trafikk til nettsiden via Google søk

Via analyser av dagens trafikk til nettsiden kan vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester for å treffe den riktige målgruppen

Hovedmålet med å gjøre søkemotoroptimalisering (SEO) er å

 • Bli bedre synlig i Google
 • Få flere antall henvendelser online
 • Øke antall salg

Med andre ord kan du styre de riktige kundene som er interessert i dine produkter og tjenester en hjelpende hånd ved å veilede de til din nettside eller nettbutikk.

Kontakt oss i dag for å få flere betalende kunder igjennom et samarbeid med Adseo ved bruk av søkemotoroptimalisering i Drammen.

 

Dette er vi eksperter på

SEO

Vi gir søkemotorene hjelp til å finne ditt nettsted eller nettbutikk som det prefererte valget for å hjelpe brukere som søker på Google.

Les mer om SEO

Google Ads

Vårt Google Ads team har jobbet i Google. Derfor har vi høy kompetanse innenfor Google annonsering med å øke fortjenesten.

Les mer om Google Ads

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter på redesign og utvikling av nettsider som ivaretar og øker din rangering på søkeord hos Google.

Les mer om CRO

Hvorfor bruke søkemotoroptimalisering i Drammen?

SEO Drammen

Ved å øke trafikken til din nettside eller nettbutikk får du flere kunder og flere muligheter til å få vist frem din bedrift sine varer og tjenester.

Du blir det relevante førstevalget for de som søker etter dine tjenester.

Dersom man holder til i Drammen og omegn vil man få flere lokale treff fra de som søker med søkefrase + stedsnavn. Derfor er det viktig å jobbe med lokal søkemotoroptimalisering i Drammen for bedrifter med lokal tilknytning, eller som ønsker å komme inn i markedet i og rundt Drammen.

I tillegg drar man nytte av de som benytter seg av at de har tillatt Google å bruke deres geografisk lokasjon ved utførelse av søk.

Har Drammen mye søk i Google?

Drammen har vokst til å bli en av de største byene i nærheten av Oslo, så det er derfor ekstra viktig for din bedrift å tenke på hvordan man ønsker å fremstå når man blir funnet via søk på Internett.

Dersom man er «numero uno» i sin bransje i Drammen og omegn er det veldig viktig fordi at markedet er stort og konkurransen er større. Dersom du er på førstesiden eller nr. 1 på Google sitt søk skaffer du din bedrift ett konkurransefortrinn i markedet. Ved bruk av Adseo til å hjelpe deg med søkemotoroptimalisering (SEO) i Drammen er det mulig å få din bedrift til å bli nummer 1 på søk i Google og de øvrige søkemotorene.

Hva betyr lokal SEO for Drammen?

Lokal SEO er blitt ett buzzword og det kommer flere og flere tilbydere av Google Min Bedrift (GMB) som mener at de dekker din bedrift sitt behov dersom du har en oppdatert informasjon der.

 • Lokal SEO består av mye mer enn bare GMB, herunder trafikk til din nettside via sosiale medier eller søkemotorer. Hvert femte søk på Google.no er ett lokalt søk som inneholder produkt, tjeneste eller bedriftsnavn og stedsnavn. Et par eksempler på søkefraser med stedsnavn kan være “advokat Drammen” eller “nettsider Drammen”.
 • Ettersom internett flyter over av informasjon har vi brukere blitt vant til å avgrense søket ved å legge til stedsnavnet for å få det mest mulig nøyaktig resultat i forhold til søket.
 • Lokal SEO i Drammen er enklere å oppnå for at din bedrift enn digital synlighet over hele landet.
 • En god strategi bak den lokale synligheten kan skaffe deg rangering på førstesiden av Google, og dermed øke antall kundeforespørsler til din bedrift.
 • Ved å ha en godt optimalisert hjemmeside for dine produkter og tjenester vil du ha en større sannsynlighet til å bli førstevalget blant de ca 58 millioner søkene som gjøres i Norge hver dag.
 • Lokal SEO handler om å være tilgjengelig for eksisterende kunder, og nye kunder som søker på Google eller andre søkemotorer.

Dersom du ikke finner deg selv i Google i dag så finner ingen andre deg heller. Ikke la konkurrentene utkonkurrere deg i ditt eget lokale områder. Derfor bør du være bevisst på hvem som hjelper din bedrift når du skal få vist frem dine produkter og tjenester.

Vær et førstevalg ved å bruke Adseo for å få gjort søkeoptimalisering Drammen for din bedrift.

Hvordan virker digital markedsføring for drammen?

Søkemotoroptimalisering (SEO) av en hjemmeside eller nettbutikk virker når du gjør det riktig. Søkemotoroptimalisering fører til at du rangerer først og best når noen søker etter dine produkter og tjenester. Søkemotorene skiller ikke på om du er en liten, middels eller stor bedrift. Alle kan være store på internett dersom man tar i bruk de digitale mulighetene som åpner seg uavhengig av om du er frisør, elektriker, skomaker eller driver et bilverksted.

Søkemotoroptimalisering gjør det også mulig for alle å være synlig i markedet, og ikke bare de store og tunge kommersielle selskapene.

Kostnadsbildet for god søkemotoroptimalisering blir vi enige om på forhånd slik at vi holder oss innenfor budsjett. Det er bedre å gjøre noe enn ingen ting. Dersom bilen din har streiket vil du mest sannsynlig ta frem mobilen din og enten ringe en venn som er bilmekaniker (jungeltelegrafen) eller Google etter “bilverksted Drammen”.

Søkeresultatet du får frem avhenger av mange ulike faktorer

Det er som regel den aktøren som har jobbet med søkeoptimalisering for å bli synlig lokalt i Drammen som vil komme øverst og bli ditt naturlige valg.

Dersom du ikke er fornøyd med de resultatene som foreslås vil du fortsette søket ditt ved å legge til nye ord som for eksempel: “bilverksted Drammen som kan reparere Volvo motorer”.

Ett utrykk man ofte referer til i den digitale verden er at

“Det beste stedet å gjemme ett lik er på side 2 av Google”

Virker SEO for alle bransjer?

Uavhengig av om du er en byggmester, murer, brannmann eller butikkeier er det viktig at du gjør din bedrift synlig på web i ditt lokale område, i din lokale teig, i din lokale by. Dersom du for eksempel har behov for en advokat i Drammen søker de fleste på “advokat i Drammen” i Google. Eller dersom du søker etter en frisør i Drammen ville du ha skrevet “frisør Drammen”, som kunne ha gitt deg et sted i Drammen.

Deretter ville mest sannsynlig ha lagt til et ekstra ord, og søkt slik “frisør sentrum Drammen” for å få ett enda med nøyaktig treff.

Ett eksempel fra vår egen bransje; når noen søker på søkeoptimalisering i Drammen vil de skrive:

 • Søkemotoroptimalisering Drammen
 • SEO Drammen
 • Nettsider drammen
 • Digital markedsføring drammen
 • Google annonsering drammen
 • Google optimalisering drammen
 • Mediebyrå drammen
 • Digitalt mediebyrå drammen

Søkemotoroptimalisering er en vei å lede potensielle kunder inn til din bedrift sin nettside slik at alle kan se hvilke produkter og tjenester du tilbyr.

Å være nummer 1 på Google sitt søkeresultatet gir en betydelig økning i innkommende leads og potensielle salg for din bedrift.

Hva skal jeg gjøre for å begynne med søkemotoroptimalisering?

For å begynne med søkemotoroptimalisering skal du ta kontakt med oss.

Søkemotoroptimalisering er et eget fag innen digital markedsføring. Ved å ha en profesjonell partner på søkemotoroptimalisering vil du spare mye tid og penger. Ikke kast bort din egen tid eller sett noen av dine medarbeidere i en situasjon hvor de bli usikre på jobben sin ved å bli pålagt å utføre arbeid som de ikke behersker.

Fortsett å gjøre det du er best på!

La oss være din markedssjef og styre den digitale markedsføringen slik at du alltid har en sparringspartner når du skal foreta strategiske valg for fremtiden.

Ta kontakt med oss i dag for å få flere bevisst på hva din bedrift tilbyr av produkter og tjenester.

 • Vi i Adseo er eksperter på søkeoptimalisering i Drammen
 • Våre SEO eksperter er klare til å hjelpe deg med din markedsføring slik at du får nye kunder ved at vi søkeoptimaliserer din hjemmeside
 • Vi i Adseo kan hjelpe deg med all digital markedsføring
 • Som et mediebyrå kan vi hjelpe deg hele veien slik at du kan konsentrere deg om å gjøre det du er best på – drive din butikk.

Invester tiden din i det du gjør best, og la oss som er blant Norges fremste på søkemotoroptimalisering, Google ads og sosiale medier hjelpe deg.

Bli synlig i alle søkemoterene

Din bedrift kan bli synlig på førstesiden og førsteplassen av søkemotorer som for eksempel Google, Kvasir, Yahoo eller Microsoft Bing.

questions

Vil du vite mer om SEO i Drammen?

Bli synlig på søkemotoroptimalisering (SEO) i Drammen eller i hele Norge, eller internasjonalt, ved å kontakte oss på telefon eller ved å sende en e-post til hei@adseo.no

Ta kontakt idag

Bruk skjemaet for å komme i kontakt med oss

ADSEO AS / Org nr: 916 870 337
Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu (Oslo)
+47 958 88 337
hei@adseo.no