SEO: Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper deg å tiltrekke fler kunder med Søkemotor-markedsføring og teknologi.

Ta kontakt

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering har i den digitale uttrykk jungelen blitt bedre kjent under forkortelsen SEO. Taktikken er kort fortalt å optimalisere en nettside for å oppnå best mulig synlighet hos søkemotorene på dine produkter og tjenester. Når man snakker om søkemotoroptimering snakker man primært om Google, men tiltakene som man utfører gir også effekt på andre søkemotorer som Microsoft sin Bing. Hvis du ikke er synlig ved søk går du glipp av mye relevant trafikk.

Det er ikke bare en god nettside som fører til rangering ved et søk. Det er faktisk over 200+ forskjellige signaler som avgjør hvordan og hvorfor du havner på førstesiden til Google eller ikke. Med vår kompetanse gir vi deg innsikt i søkemotorenes algoritmer slik at du kan bruke dette til din fordel.

Hva er Søkemotoroptimalisering(SEO)?

Hva gjør vi for å søkemotoroptimalisere din nettside?

Mange av våre kunder forteller oss at de allerede er godt synlige på internett og i Google. Det har de helt rett i, og vi skal ikke selge sand i sahara; Vår oppgave er å forbedre denne synligheten.

Søkemotoroptimalisering SEO analyse

Søkemotoroptimering analyse

Vi bruker flere analyseverktøy for å se på deres svakheter og styrker.

Vi ser på deres

  • Målgrupper
  • Hva de søker på og
  • Hvordan de finner deres varer og tjenester

Denne søkemotoroptimalisering analysen gir oss nødvendig innsikt for å finne hvilke muligheter og utfordringer som må løses for å oppnå rangering på førstesiden i Google og søkemotorene.

Søkemotoroptimalisering Teknisk SEO

Teknisk SEO Analyse

Søkemotorene er primært styrt av AI, ergo av roboter, og derfor er det viktig å gi disse mest mulig informasjon ved hjelp av en teknisk seo analyse og tiltak, slik at de opplever din nettside som det beste resultatet for den som foretar ett søk.

Teknisk SEO analyse og implementasjon er det vanskeligste med søkemotoroptimalisering (SEO).
Derfor er det viktig at det er ett godt samarbeid mellom utvikler av nettsiden og seo eksperten slik at man unngår alle fallgruvene. Ved å velge AdSeo er du trygg på at jobben blir gjort da vi har kompetanse på begge områder.

Søkemotoroptimalisering Måling av resultater

Måling av resultater

Søkemotoroptimalisering tar tid, det vil ikke skje over natten. Derfor er det viktig for oss og våre kunder at vi til enhver tid er på ballen.

Søkemotoroptimalisering er en konstant jobbing med utviklingen av bruken på søkeord og søkefraser.

Konkurrentanalyse vil vise deres resultat opp mot konkurrentene. Oppsummert er søkemotoroptimalisering optimalt for de som har ett langsiktig mål og ønsker de beste resultatene.

Vår arbeidsmetodikk

1. Strategi utarbeidelse av søkemotoroptimalisering ekspert

Det utføres en teknisk seo analyse av din nettside med henblikk på teknisk plattform, innhold, semantikk, konkurrentanalyse og ekstern/intern lenkebygging. Etter endt analyse utarbeides det en tiltaksplan for å oppnå din målsetting.

2. Sammensetning av ett team av SEO spesialister

Vi setter sammen det beste SEO teamet for å utføre On-Page optimalisering, Off-Page optimalisering, lenkebygging, innholds markedsføring og signaler fra sosiale medier.

3. Maksimal forbedring

Teamet som vi setter sammen arbeider direkte i din webside konto for maksimal åpenhet og perfekt kommunikasjon. Spill på lag med oss!

Oversikt av søkemotoroptimalisering tjenester

Mange av våre kunder forteller oss at de allerede er godt synlige på internett og i Google. Vår oppgave er å forbedre denne synligheten.

kom igang basispakke søkemotoroptimering

Basispakke

Kom i gang med søkemotoroptimalisering

Dette er for selskaper som ønsker å starte forsiktig og fokusere på et begrenset antall søkeord. Det kan være at ditt marked er veldig lokalt og/eller konkurransen er begrenset, og du har begrenset med ressurser internt å bruke på SEO-aktiviteter.

Les mer
SEO som strategisk verktøy

Professional

SEO som strategisk verktøy

Dette er for selskaper som anerkjenner viktigheten av å være synlig på nettet og ikke ønsker å tape omsetning til konkurrenter der. Du ønsker å posisjonere både merkevaren og produkter/tjenester via synlighet på nettet. Du ønsker også å bygge og bruke intern kompetanse på Søkemotoroptimalisering (SEO).

Les mer
Søkemotoroptimering Enterprise all in

Enterprise

All in søkemotoroptimalisering !

Dette er for virksomheter som virkelig vil gå massivt inn med posisjonering av både merker, løsninger/produkter og selskapet selv. SEO er en av de aller viktigste inntektsdriverne i et meget konkurranseintensivt marked. Du har høy intern oppmerksomhet og mest sannsynlig dedikerte ressurser til SEO-arbeidet.

Les mer

Vil du vite mer om våre tjenester?

Lurer du på hva som er rett strategi for virksomheten? Book et tidspunkt rett i min kalender eller benytt deg av kontaktskjema, så lover vi å gi deg en ærlig vurdering.

Morten rydningen digital markedsføring CEO

Morten Rydningen
Partner & CEO

+47 95888337 – hei@adseo.no

Min Kalender