Søkemotoroptimalisering – Bli funnet på Google med SEO

Vi hjelper deg å tiltrekke fler kunder i Google med søkemotoroptimalisering, innholdsutvikling og teknologi.

Kontakt oss

Bli førstevalget i søkeresultatene med vår søkemotoroptimalisering

Vårt beste råd når du jobber med digital markedsføring er å jobbe med søkemotoroptimalisering (SEO) når du skal bli synlig på internett.

Hvordan få mer trafikk og forbedre din synlighet på nett?

Adseo er et søkemotoroptimalisering byrå i Oslo som firmaer velger når de ønsker å

  • øke deres inntjening
  • bli synlig i Google
  • få mer trafikk til nettsiden

Når du går helt ned til bunnen, handler søkemotoroptimalisering (SEO) om digital markedsføring og optimalisere synligheten på nett.

Bli førstevalget i søkeresultatene

For å oppnå optimal synlighet på nettet er det en rekke tiltak som kan iverksettes for å nå ut til flere.

SEO betyr søkemotoroptimalisering.

For å komme høyere på søkeresultatene til søkemotorer som Google, Yahoo eller Bing benyttes SEO for å komme høyere i rangeringen. Dette skaper mer trafikk til din nettside og vil få inn brukere/kunder som har søkt etter dine varer eller tjenester.

Adseo jobber hver dag med å få sine kunder høyere på søkeresultatene. Som et heldigitalt markedsføringsbyrå er dette en av tjenestene som blir tilbudt.

Direkte oversatt står SEO for Search Engine Optimization. Altså optimalisering av ditt nettsted for å rangere best mulig i søkemotorene.

SEO skjer ikke over natten, men er noe som må jobbes med over tid for å oppnå best mulig resultat.

Det er en rekke faktorer som spiller inn når det skal optimaliseres.

Innholdsfortegnelse

Hvorfor er søkemotoroptimalisering – SEO så viktig?

Søkemotoroptimalisering er viktig fordi:

  1. De fleste brukerne av søkemotorene (mer enn 65% ) klikker mer sannsynlig på en av de topp 5 resultatene i søkemotorene sine resultatsider (SERPS). For å ha muligheten til å dra nytte av SEO byrå, og få flere besøkende til digitale markedsføring må godt innhold være synlig i en av topp 5 posisjonene.
  2. Søkemotoroptimalisering handler ikke bare søkemotorer. Godt SEO arbeid kan hjelpe fortelle google om din bedrift, få gode resultater som øker brukeropplevelsen og mulighetene til synlighet for din bedrift sine tjenester og produkter.
  3. Brukerne stoler på søkemotorene. Ved å ha hjemmeside eller nettbutikk plassert i en av topp posisjonene for søkeordene som brukeren benytter øker din bedrift sin troverdighet og autoritet. Det finnes ett uttrykk som sier at “Google lyver ikke”, og i Norge er det et velkjent begrep om at dersom du ikke vet svaret – Google it.
  4. SEO er bra for din tilstedeværelse og synlighet på nett. Folk som finner din hjemmeside ved å søke på for eksempel Google, Yahoo eller annen søkemotor vil mer sannsynlig promotere din bedrift på Facebook, LinkedIN eller annen form for trafikk som kommer via google search.
  5. SEO er viktig for at en nettside fungerer. Nettsider som har godt innhold kan tjene på synlighet på nett. Den direkte fordelen er at man får fler antall besøkende og en økning i søk på søkemotorene. Den indirekte fordelen er at man har ett rammeverk eller en sjekkliste som man kan benytte som seo analyse før man publiserer relevant innhold på nettsiden. Dette gjør at man får en mer helhetlig strategi for publisering på nettsiden.
  6. Søkemotoroptimalisering gir deg en fordel mot dine konkurrenter. Dersom to nettsider selger de samme tingene eller tilbyr de samme produktene eller tjenestene vil en søkemotoroptimalisert nettside med høy autoritet mest sannsynlig få mer besøk og mer salg.