Ny hjemmeside til din bedrift

Vi hjelper deg lage hjemmeside med wordpress, ifra idé til realitet.

Ta kontakt

NY HJEMMESIDE WORDPRESS

Lag ny hjemmeside i WordPress

Skal du lage ny hjemmeside?

Vi har valgt å jobbe med WordPress som er verdens mest brukte CMS hjemmeside system.

Hva er en WordPress hjemmeside og hvordan fungerer det?

WordPress er et Content Management System (CMS). Kort fortalt er det en programvare som lar deg lage, publisere og endre innhold på nettet, det vil si et nettsted.

WordPress-nettsted består av tre hovedelementer som må arbeide sammen for at et nettsted skal prestere:

ELEMENT 1

Kjernen

ELEMENT 2

Lage design

ELEMENT 3

Plugins

Kjernen

Hvis du skal lage ny hjemmeside trenger du en god teknisk kjerne. Kjernesystemet som driver nettstedet kalles også for content management system (CMS). Et CMS kan sammenlignes med motoren på en bil. Uten en motor klarer du ikke komme noen vei.

Lage design

Designet viser hvordan nettsiden din skal se ut og oppleves. Designprosessen tar for seg alt i fra fargeskjema til skrifter og sideoppsett. Det vanligste er å velge en mal, men man kan også spesialbygge et tema og utvikle det.

Wordpress plugins

Lage webside med wordpress og bruke plugins er den ekstra programvaren du legger til nettsiden din for å utføre funksjoner som du ønsker. Plugins kan være alt fra kontaktskjemaer, bilder til analyseverktøy med mer.

Søkemotor vennlig

Hjemmesider laget med WordPress er SEO vennlige. Nettsider som er utviklet med WordPress gir rom for tydelig navigering og er dermed enkle for robotene til søkemotorene å gjennomsøke. Med en WordPress nettside er det lettere for SEO-spesialister som oss i Adseo å bruke avanserte teknikker for søkemotoroptimalisering. Andre CMS kan være vanskeligere for robotene til søkemotorene å gjennomsøke, og derfor veldig vanskelige å utrette gode resultater på.

WordPress er en åpen kildekode som betyr at det er et stort online fellesskap hvor det utvikles og deles nye plugins, verktøy og design. Tilnærmingen og tilgjengeligheten av informasjon driver innovasjon som gjør at WordPress er og vil være markedsledende i lang tid.

  • Oppdateringer av WordPress skjer kontinuerlig for å overvinne vår tids stadig økende sikkerhetsproblemer på internett.
  • Statistikk viser at hver uke blir ca 20 000 nettsider svartelistet av Google for distribusjon av skadelig programvare.
  • WordPress sin plattformen blir regelmessig revidert av hundrevis av utviklere for å sikre at sikkerhetstiltakene står i mot angrep fra hackere.

Vedlikehold av hjemmeside

Med pågående vedlikehold av nettsider kan din WordPress nettside holde seg oppdatert med det siste innen design, funksjonalitet og sikkerhet. Vi kan hjelpe din nettside med å holde seg online og nettbutikken åpen for handel.

Siden WordPress er så utbredt er det lett å finne et byrå eller utvikler som kan bistå din bedrift i prosessen med å sette opp den perfekte nettsiden. Nesten alle utviklere vet hvordan de skal jobbe med WordPress.

Nettsider som er designet med en annen plattform er enkle å overføre til oss om du ønsker en ny samarbeidspartner.

Som din prefererte partner tar vi oss også av:

  • Lage webside med wordpress
  • Hosting av webhotell
  • Så vel som e-post løsninger om du ønsker det.
  • Har du alt på ett sted er det mye enklere å administrere.
  • Du får total kontroll ved en løsning hos oss.

Lage, drift og hosting av ny hjemmeside wordpress

Noen få ting du må huske på før du oppretter og lager ny hjemmeside.