Nå bør du bekrefte din Google konto før det er for sent

Nå bør du bekrefte din Google konto før det er for sent

Innholdsfortegnelse

Til våre kunder.

I april 2020 kunngjorde Google at man må bekrefte identiteten til alle annonsører som bruker Google annonsering ads. Som en del av dette programmet kommer nå annonser til å inneholde bekjentgjørelser med informasjon om annonsørens navn og land. Dette skal bidra til at potensielle kunder oppfatter annonseinnholdet de ser som mer pålitelig og mer relevant.

Vi i Adseo gjør dette for alle våre kunder som har Google kontoene sine hos oss. Så for alle dere som har mottatt denne mailen fra Google, og har lurt på hva dette er for noe, eller om dette er noe dere må bruke tid på selv, så er dette noe vi fikser for dere, slik at alle kontoer har fått godkjent identiteten sin innen 10 juni 2021.

Litt om prosessen.

For at Google annonsene fortsatt skal kunne vises og fungere slik dere er vant til at de gjør, så må det derfor innhentes dokumentasjon om juridisk navn og juridisk adresse. Denne informasjon skal sendes inn til Google for godkjenning. Så dette bør settes i gang før heller enn senere.

Dokumentasjonen må være bekreftet innen 10 juni 2021.

Vi i Adseo gjør dette for alle våre kunder som har Google kontoene sine hos oss. Så for alle dere som har mottatt denne e-posten fra Google, så er dere ivaretatt og om sagt gjør vi denne jobben med å bekrefte identiteten for dere.

Hvordan vil dette påvirke kontoen min?

Det er godt å se at Google tar sikkerheten og påliteligheten i Google kontoer på alvor. Gjennom å måtte bekrefte nøkkelinformasjon i Google kontoen, vil den synlige endringen være at annonsørens land og sted vil vises i bekjentgjørelsen i annonsene dine. Dette vil gi økt troverdighet, pålitelighet og relevans til Google annonsen, som igjen vil gi en fordel for annonsøren.

Har dere noen spørsmål angående denne eposten som er mottatt, så bare ta kontakt med oss.

Fristen er 10 juni, og vi jobber på for å få alle kontoer bekreftet innen den tid.

Mvh

Adseo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Andre artikler
GOOGLE ANALYTICS
Hva er Google Analytics?

Google Analytics er en kraftig webanalysetjeneste som gir innsikt i hvordan brukere samhandler med nettsteder og apper. Implementering av Google Analytics kan være en utfordring

Les mer »