Søkemotoroptimalisering (SEO) Bergen

Få flere leads og kunder med søkemotoroptimalisering i Bergen

Ta kontakt

BERGEN

Få flere kunder i Bergen med søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering Bergen og området rundt vil gi deg flere potensielle kunder via Google og andre søkemotorer. Som din partner kan Adseo sørge for at din bedrift blir funnet på førstesiden av Google når noen søker etter dine produkter og tjenester. Derfor anbefaler vi alltid søkeoptimalisering til våre kunder i Bergen.

Som oftest tenker man på at trafikk er gratis, og jeg er jo der. Men sannheten er at det ligger en stor matematisk formel, algoritme, som avgjør hvilken bedrift/aktør som blir vist for søkeren. For å komme på førstesiden av søkemotorene og være nr. 1 ved søk er det mye arbeid som ligger bak. Dette arbeidet kalles søkeoptimalisering og er en jobb som må gjøres kontinuerlig. Vi pleier å si at dersom en nettside ikke oppdateres i henhold til Google sine algoritme endringer har den en estimert levetid på 2 år. Dette er uavhengig av om hjemmesiden kostet 2000 kroner eller 2 millioner kroner.

For å bli førstevalget på søk av produkter, tjenester eller bedrifter må du gjøre søkemotoroptimalisering. Ta kontakt med oss i dag for å få flere betalende kunder gjennom et samarbeid med oss ved bruk av søkemotoroptimalisering i Bergen.

Teknisk analyse

Når vi foretar en teknisk analyse gjør vi det for å avdekke feil og mangler som begrenser din nettside i søkemotorenes sine søkeresultater. En nettside kan få begrenset synlighet i Google som følge av flere ting som for eksempel

 • Mobilvennlighet
 • Manglende sikkerhetssertifikat (SSL)
 • Innhold som er kopiert fra andre nettsider eller andre kilder og så videre.
 • Etter endt analyse utformer vi en tiltaksrapport som gjør oss i stand til å ta dine ønskede produkter og tjenester, gjerne omtalt som søkeord, til førstesiden.

Trafikk til nettsiden via søk

Ved å analysere dagens trafikk til nettsiden kan vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester for å treffe den riktige målgruppen

Hovedmålet med å gjøre gdr)er å

 • Øke antall online henvendelser
 • Øke antall salg

Vi styrer de riktige kundene som er interessert i dine produkter og tjenester.

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering

Vi gir søkemotorene hjelp til å finne ditt nettsted som det prefererte valget for å hjelpe brukere som søker på Google.

Google Ads

Vårt Google Ads team har jobbet i Google. Derfor har vi høy kompetanse innenfor Google annonsering med å øke fortjenesten.

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter på redesign og utvikling av nettsider som ivaretar og øker din rangering på søkeord hos Google.

Hvorfor bruke søkemotoroptimalisering i Bergen?

søkemotoroptimalisering Bergen SEO

Det organiske søket hos Google står for mer enn 50 % av verdens søk på internett. Derfor er søkemotoroptimalisering det viktigste elementet for at din hjemmeside skal få økt trafikk. Økt trafikk medfører flere kunder og flere muligheter til å få vist frem din bedrift sine varer og tjenester. Ved å bruke søkemotoroptimalisering Bergen vil man få flere lokale treff fra de som søker med stedsnavn. Man vil også dra nytte av de som benytter seg av at de har tillatt at Google benytter seg av deres geografisk lokasjon ved utførelse av søk.

 • Vi i Adseo er eksperter på søkeoptimalisering i Bergen
 • Våre eksperter er klare til å hjelpe deg med din markedsføring slik at du får nye kunder ved at vi søkeoptimaliserer din hjemmeside
 • Vi i Adseo kan hjelpe deg med all digital markedsføring
 • Som et mediebyrå kan vi hjelpe deg hele veien slik at du kan konsentrere deg om å gjøre det du er best på – drive din butikk.
 • Invester tiden din i det du gjør best, og la oss som er blant Norges fremste på søkemotoroptimalisering, Google ads og sosiale medier hjelpe deg.

Bergen er ett av de største og mest befolkningstettede området i Norge så det er ekstra viktig for din bedrift å tenke på hvordan man fremstår når man blir funnet via søk på webb.

Bergen området har stor geografisk utstrekning og det er derfor viktig å ivareta de ulike små stedene som for eksempel Askøy, Sotra og så videre som naturlig hører inn under Bergen som handelsområde.

Å være nummer 1 i sin bransje i Bergen og omegn er veldig viktig fordi at konkurransen er så stor. Dersom du er på førstesiden eller nr. 1 på Google sitt søk skaffer du din bedrift ett konkurransefortrinn i markedet.

Ved søkemotoroptimalisering (SEO)i Bergen er det mulig å få din bedrift til å bli nummer 1 på søk i Google.

Hva er lokal SEO?

Trafikk til din nettside via sosiale medier eller søkemotorer – Hvert femte søk på Google.no er ett lokalt søk som inneholder produkt, tjeneste eller bedriftsnavn og stedsnavn. Et par eksempler på søkefraser med stedsnavn kan være “advokat Bergen” eller “mediebyrå Bergen”. Ettersom webben flyter over av informasjon har vi blitt vant til å avgrense søket ved å legge til stedsnavnet for å få det mest nøyaktig resultat i forhold til det man søker etter.

Lokal SEO i Bergen er viktigere enn noensinne for at din bedrift skal bli synlig på førstesiden av Google og øke antall kundehenvendelser til din bedrift. Ved å ha en godt optimalisert hjemmeside for dine produkter og tjenester vil du ha en større sannsynlighet til å bli førstevalget blant de ca 58 millioner søkene som gjøres i Norge hver dag. Lokal SEO handler om å være tilgjengelig for dine eksisterende kunder, og potensielle nye kunder som søker på Google eller andre søkemotorer.

Ikke stå med luen i hånden og la deg irriterer over at konkurrentene dine kommer inn i ditt lokalområde.

Vær bevisst på at din bedrift sine produkter og tjenester skal være førstevalget ved å bruke Adseo for å få gjort søkeoptimalisering Bergen.

Hvordan virker det?

Søkemotoroptimalisering (SEO) av en hjemmeside virker på den måten at du rangerer først når noen søker etter dine produkter og tjenester.

 • Det spiller ingen rolle om du har en liten bedrift eller en stor bedrift.
 • Alle kan bli store på internett dersom man benytter de digitale mulighetene uavhengig av om du er advokat, fotsalong, snekker eller driver bilverksted.
 • Søkemotoroptimalisering er heller ikke forbeholdt de store aktørene på markedet da kostnadsbildet blir man enige om på forhånd slik at de ikke løper løpsk.
 • Dersom bilen din har streiket vil du mest sannsynlig ta frem mobilen din og enten ringe en venn som er bilmekaniker (jungeltelegrafen) eller Google etter “bilverksted Bergen”.
 • Det søkeresultatet du får frem avhenger av mange ulike faktorer, men det er som regel den aktøren som har jobbet med søkeoptimalisering Bergen som vil komme øverst og bli ditt naturlige valg.
 • Dersom du ikke er fornøyd med de søkeresultatene som kommer opp vil du fortsette søket ditt ved å legge til nye ord som for eksempel: “bilverksted Bergen som kan reparere motorer”.
 • Dette viser klart at uttrykket “det beste stedet å gjemme ett lik er på side 2 av Google” kommer til anvende

Uavhengig av om du er en tannlege, frisør, advokat eller butikkeier er det viktig at du gjør din bed