Vi bygger merkevaren din på Facebook

Vi hjelper deg med å bygge merkevaren din med markedsføring på Facebook. I samarbeid med deg og dine lager vi en strategi for Facebook annonsering, publisering, innholdsproduksjon med mer.

Vi hjelper deg med å måle dine besøkende for å kunne konvertere dem til betalende kunder.

  • Vi hjelper deg med markedsføring på Facebook.
  • Hos oss kan du få hjelp med den daglige driften av din Facebook side.
  • Vi kan holde kurs for deg og dine ansatte.
  • Vi gjør annonseringen for deg av dine produkter og tjenester på Facebook.
  • Våre erfarne rådgivere lager strategier for hvordan din bedrift kan lykkes ved bruk av Facebook i markedsføringen.
  • Våre markedsførings rådgivere har jobbet med over 600 kunder i elleve forskjellige land.

Hos oss er ingen bedrifter for små for et samarbeid. Gjennom samarbeid kan vi skape løsninger for at din bedrift kan tjene penger eller bygge merkevare via Facebook reklame.

Hvilke tjenester tilbyr vi for markedsføring på Facebook?

Drift av Facebook side markedsføring på Facebook

Drift av Facebook-side

Vi passer på din facebookside 100% eller delvis etter avtale med deg. Hvorfor skal du la noen andre styre din Facebookside? Fordi at du kan være trygg på at noen passer på din merkevare mens du konsentrerer deg om å gjøre det du er best på. Adseo sørger for publisering, annonsering, kommentering med mer etter nærmere avtale. Ved å ha en god publiseringsplan og aktivitet på sosiale medier vil din bedrift fremstå mer troverdig.

Skreddersydd Facebook kurs markedsføring Drift av Facebook side markedsføring på Facebook

Skreddersydd Facebook kurs

Hos oss lærer du deg hvordan du skal bruke din bedrift sin facebookside. Etter endt kurs skal du være i stand til å analysere de resultatene som du skaper på Facebook til fordel for din bedrift.

Målsettingen med Facebook annonsering vil som regel alltid være økt synlighet, økt trafikk, flere leads og mer salg

Annonsering på Facebook markedsføring

Annonsering på Facebook

Markedsføring på Facebook: For hver krone man benytter på Facebook ønsker man som regel en return on investment (ROI) eller på godt norsk – en investering skal lønne seg. Vi hjelper deg å oppnå best mulig resultater for din investering. Fordelene ved å annonsere på Facebook er at det er store segmenteringsmuligheter når det kommer til for eksempel alder, kjønn, bosted, sivilstatus, interesser og speile dine eksisterende kundelister.

Workshop Facebook sider markedsføring

Workshop/Strategi for Facebook-sider

Nyt det å være til stede på Facebook, ikke la det bare være et passivt medie som du opprettet fordi at alle andre hadde det.

I samarbeid med deg lager vi en strategi som tar din bedrift stegvis videre til å beherske sosiale medier.

Facebook Pixel

Hva er en Facebook Pixel

Facebook pixel er en kode som implementeres på en nettside på samme måte som Google Analytics. Facebook pixel er Facebook sitt måleverktøy som sjekker om besøkende på nettsiden er logget inn i Facebook, Instagram eller WhatsApp og benytter seg av denne dataen til å spre brukeren. Facebook vet dermed hva brukerne gjør også når de er utenfor facebook.com, instagram appen også videre.

De fleste bruker Facebook på mobil og desktop og derfor har Facebook sannsynligvis den beste kryss-enhets-sporingen av alle tilgjengelige plattformer.

3 fordeler ved en Facebook Pixel

Retargeting:
Retargeting gjør at man kan vise annonser mot personer som har besøkt ett nettsted eller brukt en app. Det er også mulig å gjøre retargeting basert på adferd om brukere som kun har lagt produkter i handlekurven eller besøkt båt-relaterte produkter i nettbutikken.

Attribusjon:
Facebook registrerer hvor mange som gjør en forhåndsdefinert handling (konvertering) etter å ha sett eller klikket på en annonse. Man kan derfor bruke denne dataen som tillegg til Google Analytics tall når man setter opp mediemiks og budsjetter.

Optimalisering:
Man kan bruke facebook til å finne personene som har størst sannsynlighet til å foreta ett kjøp (konvertering).

Vil du vite mer om Markedsføring på Facebook?

Lurer du på hva som er rett strategi for virksomheten? Book et tidspunkt rett i min kalender eller benytt deg av kontaktskjema, så lover vi å gi deg en ærlig vurdering om markedsføring på Facebook.

morten

Morten Rydningen
Partner & CEO

+47 95888337 – hei@adseo.no

Min Kalender