Søkemotoroptimalisering (SEO) Drammen

Bli synlig for dine lokale kunder med søkemotoroptimalisering Drammen

Ta kontakt

DRAMMEN

Fler kunder i Drammen med søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering Drammen og området rundt vil kunne gi deg flere potensielle kunder via søkemotorene som Google, Bing, Yahoo, Kvasir også videre. Det finnes mange søkemotorer der ute, men ved å jobbe med SEO for din tilstedeværelse i Drammen kan din bedrift bli funnet.

For å bli et førstevalg på søk av produkter, tjenester eller bedrifter må du gjøre søkemotoroptimalisering.

Eksempelvis, du fant denne siden ved å Google på et av de følgende uttrykkene:

 • digital markedsføring drammen
 • SEO drammen
 • Google annonsering drammen
 • Google optimalisering drammen
 • mediebyrå drammen
 • digitalt mediebyrå drammen

Man tenker gjerne på at internett er gratis når det kommer til søk, og at man er jo søkbar.

Den harde sannheten er at det ligger en komplisert matematisk formel, algoritme, som avgjør hvilken bedrift eller aktør som blir vist som mest relevant for søket og for søkeren.

For å rangere på førstesiden av søkemotorer, og være nr. 1 ved søk, er det mye strategi og målrettet arbeids som ligger bak. Dette kalles søkeoptimalisering og er en jobb som må gjøres kontinuerlig også etter at man har oppnådd gode resultater. Vår erfaring er at dersom en nettside ikke oppdateres i henhold til søkemotorene sine algoritme endringer har nettsiden en estimert levetid på 2 år. Uavhengig av om hjemmesiden kostet 1000 kroner eller 10 millioner kroner.

Spør oss om seo

Teknisk SEO analyse

Noe av det første man foretar er en teknisk SEO analyse som gjør at vi kan avdekke feil og mangler som begrenser din nettside i forhold til søkemotorenes sine søkeresultater. Hvor godt en nettside rangerer i Google og hvilken synlighet man får kommer som en følge av flere ting, som for eksempel:

 • Mobilvennlighet
 • Manglende sikkerhetssertifikat (SSL)
 • Innhold som er kopiert fra andre nettsider eller andre kilder og så videre.
 • Etter endt analyse utformer vi en tiltaksrapport som gjør oss i stand til å ta dine ønskede produkter og tjenester, gjerne omtalt som søkeord, til førstesiden.

Søke trafikk til nettsiden via Google søk

Via analyser av dagens trafikk til nettsiden kan vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester for å treffe den riktige målgruppen

Hovedmålet med å gjøre søkemotoroptimalisering (SEO) er å

 • Bli bedre synlig i Google
 • Få flere antall henvendelser online
 • Øke antall salg

Med andre ord kan du styre de riktige kundene som er interessert i dine produkter og tjenester en hjelpende hånd ved å veilede de til din nettside eller nettbutikk.

Kontakt oss i dag for å få flere betalende kunder igjennom et samarbeid med Adseo ved bruk av søkemotoroptimalisering i Drammen.

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering

Vi gir søkemotorene hjelp til å finne ditt nettsted som det prefererte valget for å hjelpe brukere som søker på Google.

Google Ads

Vårt Google Ads team har jobbet i Google. Derfor har vi høy kompetanse innenfor Google annonsering med å øke fortjenesten.

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter på redesign og utvikling av nettsider som ivaretar og øker din rangering på søkeord hos Google.

Hvorfor bruke søkemotoroptimalisering i Drammen?

søkemotoroptimalisering Drammen SEO

Ved å øke trafikken til din nettside eller nettbutikk får du flere kunder og flere muligheter til å få vist frem din bedrift sine varer og tjenester.

Du blir det relevante førstevalget for de som søker etter dine tjenester.

Dersom man holder til i Drammen og omegn vil man få flere lokale treff fra de som søker med søkefrase + stedsnavn. Derfor er det viktig å jobbe med lokal søkemotoroptimalisering i Drammen for bedrifter med lokal tilknytning, eller som ønsker å komme inn i markedet i og rundt Drammen.

I tillegg drar man nytte av de som benytter seg av at de har tillatt Google å bruke deres geografisk lokasjon ved utførelse av søk.

Har Drammen mye søk i Google?

Drammen har vokst til å bli en av de største byene i nærheten av Oslo, så det er derfor ekstra viktig for din bedrift å tenke på hvordan man ønsker å fremstå når man blir funnet via søk på Internett.

Dersom man er «numero uno» i sin bransje i Drammen og omegn er det veldig viktig fordi at markedet er stort og konkurransen er større. Dersom du er på førstesiden eller nr. 1 på Google sitt søk skaffer du din bedrift ett konkurransefortrinn i markedet. Ved bruk av Adseo til å hjelpe deg med søkemotoroptimalisering (SEO) i Drammen er det mulig å få din bedrift til å bli nummer 1 på søk i Google og de øvrige søkemotorene.

Hva betyr lokal SEO for Drammen?

Lokal SEO er blitt ett buzzword og det kommer flere og flere tilbydere av Google Min Bedrift (GMB) som mener at de dekker din bedrift sitt behov dersom du har en oppdatert informasjon der.

 • Lokal SEO består av mye mer enn bare GMB, herunder trafikk til din nettside via sosiale medier eller søkemotorer. Hvert femte søk på Google.no er ett lokalt søk som inneholder produkt, tjeneste eller