SEO tjenester og priser

Våre SEO tjenester gir deg bedre synlighet på nett. Vi hjelper dere med å få kontinuerlig og organisk trafikk som varer.

Hvorfor SEO er så viktig?

I dagens konkurransedyktige marked er digital markedsføring, seo tjenester , sosiale medier, Google ads og teknologi viktigere enn noen gang.

Det er ingen hemmelighet at disse tjenestene har blitt viktige i dagens samfunn for å bidra til å opprettholde en vellykket nærvær og konkurranseevnen til et selskap fremfor et annet.

Digitale medier kan enkelt lages for alle typer produkter eller tjenester, noe som gjør det til et utmerket verktøy med ubegrenset potensial når det brukes riktig av markedsførere som forstår hvordan denne nye formen for reklame fungerer best.

 • Søkemotorene som Google, Microsoft (Bing), Kvasir, Yahoo med flere, har ca 58 millioner brukere per dag i Norge som legger merke til deg når nettsiden rangeres og de søker etter svar på sine spørsmål og problemer i organisk trafikk.
 • Kort fortalt, dersom du har en webside, blogg eller nettbutikk kan søkemotoroptimalisering
 • SEO gir deg økt synlighet for potensielle kunder og hjelpe deg med å få din bedrift synlig på de relevante søkene i de ulike søkemotorene basert på dine nettsider eller tjenester.
 • Optimalisering, søkemotorer og sosiale medier er noen måter å sikre at du får bedriften din der ute foran potensielle kunder som leter etter det du tilbyr.

Spør oss om SEO

spor oss om seo

Snakk med Morten om hvordan vi bruker SEO tjenester til å øke din omsetning.

  Hva er søkemotoroptimalisering SEO?

  Søkemotoroptimalisering har i den digitale uttrykk jungelen blitt bedre kjent under digitale markedsføring forkortelsen SEO.

  SEO handler om å optimalisere et nettsted for søkemotorer slik at det rangerer høyere enn konkurrentene dine.

  En vellykket SEO-strategi vil maksimere nettstedets synlighet og hjelpe deg med å generere:

  • mer trafikk
  • fler leads og kunder
  • konverteringer.

  Søkemotoroptimalisering handler primært om onsite optimalisering, godt innhold, sosiale medier, lesetid, autoritet , men tiltakene som man utfører for å rangere gir også effekt på andre søkemotorer.

  Hvis du ikke er synlig ved søk går du glipp av mye relevant trafikk som kommer inn via organisk trafikk i Google.

  Les om SEO statistikk i 2020 her.

  Hva er Søkemotoroptimalisering(SEO)?

  Søkemotoroptimalisering handler ikke bare en god nettside som fører til rangering ved et søk. Det er faktisk over 200+ forskjellige signaler som avgjør hvordan og hvorfor du havner på førstesiden til Google eller ikke. Med vår seo byrå kompetanse gir vi deg innsikt i Googles algoritmer slik at du kan bruke dette til din fordel.

  Hva gjør vi for å søkemotoroptimalisere din nettside?

  Mange av våre kunder forteller oss at de allerede er godt synlige på Internett og i Google. Det har de helt rett i, og vi skal ikke selge sand i sahara; Vår oppgave er å forbedre denne synligheten.

  Søkemotoroptimalisering SEO analyse

  Søkemotoroptimering analyse

  I våre SEO tjenester bruker vi flere analyseverktøy som f.eks moz, semrush og ahrefs for å se på deres svakheter og styrker.

  Vi ser på deres

  • Målgrupper
  • Hva de søker på
  • Hvordan de finner deres varer og tjenester

  Denne søkeoptimalisering SEO analysen gir oss nødvendig innsikt for å finne hvilke muligheter og utfordringer som må løses for å oppnå rangering på førstesiden i Google og søkemotorene.