Project Description

Etter tre måneder med Adseo har Drammen Plastikkirurgi tredoblet kundemassen

Utfordringer
Status høsten 2020 var at Drammen Plastikkirurgi hadde problemer med tilgjengelighet og oppfølgingen fra sitt eksisterende byrå. Drammen Plastikkirurgi hadde en nettside, men den lå på en lukket plattform som gjorde det vanskelig å utføre ønskede endringer, og implementere nødvendige verktøyer. Den var også veldig lite søkemotoroptimalisert – SEO vennlig. De hadde en Google ads konto, men slet med at kontoen ikke konverterte nok, og sjelden ble oppdatert. De brukte en del kroner på Google uten å få noe igjen for det. Det ble fortsatt brukt noe penger i print og andre annonser, ettersom man ikke visste effekten av dette.

Vår analyse viste at Drammen Plastikkirurgi hadde utfordringer når det kom til data, datainnsamling og mangelfull konverteringssporing.

Status etter tre måneder

Adseo håndterer hele Drammen Plastikkirurgi sin digitale markedsføring fra A til Å: – nettsider, Google annonsering, SEO, og sosiale medier. Etter tre måneder med Adseo har Drammen Plastikkirurgi tredoblet kundemassen.

I løpet av 3 måneder, har Drammen Plastikkirurgi hatt en økning i antall brukere på nettsiden med 119%
Vi har økt trafikken fra Google annonsering med 247% ved å optimalisere kontoen og ha fokus på søkeord som konverterer. Antall konverteringer fra Google annonseringen har økt med 81%. Den organiske Trafikken er økt med 34% i perioden, ved å optimalisere teknisk SEO samtidig som vi har bygget mer backlinks, intern lenker, innhold og hatt fokus på synlighet i andre områder nærliggende Drammen der klinikken er lokalisert.
Vi har definert viktige nøkkelord, og jobbet strategisk for å plassere oss høyt organisk. Drammen Plastikkirurgi har nå stort sett topp 1 plasseringer Organisk på alle relevante søkeord i sitt område.

Antall eposter har økt med 67% antall telefoner har økt med 126% og antall konsultasjoner har økt med 81 % fra 66 -120 etter at Adseo tok over.
Jeg byttet digitalt mediebyrå i september/oktober, og responsen har vært overveldende. Den organiske trafikken har økt mye etter at de begynte å jobbe med hjemmesiden, konverteringer inn til klinikken har økt med mange flere e-post henvendelser, økning på telefonen, og på konsultasjoner og timebestillinger. De jobber med google adwords kontoen, som også har gitt mange henvendelser. De er lette å samarbeide med, og har tett oppfølging.

Jeg har et veldig godt inntrykk av de som selskap og konsulentene som jobber der. De svarer raskt til alle døgnets tider, og er rask med å gjøre forandringer jeg ber om på hjemmesiden min. De er veldig hyggelige og blide og har også en rådgiver som bor i Drammen, som er en fordel for meg som holder til der.

Anbefales på det sterkeste!

Margit Hammerstad
Lege, Daglig Leder for Drammen Plastikkirurgi