Project Description

Adseo AS løftet ADBL Norge sin synlighet fra å være usynlige på nett til å være synlige overalt

Utfordringer

ADBL Norge AS slet veldig med en nettbutikk som ikke konverterte. Nettbutikken hadde minimalt med organisk synlighet, og nesten ingen organisk trafikk. ADBL Norge har et av Norges absolutt beste bilpleieprodukter, og de forstod ikke hvorfor produktet deres ikke solgte på nett. De jobbet godt og dedikert med Sosiale medier, både Facebook og Instagram, og de hadde en Google ads konto som fungerte

Vår analyse viste at ADBL Norge AS en rekke utfordringer med å bringe sitt budskap frem og løfte det på nett. De hadde utfordringer med nettsiden og nettbutikken sin. Nettbutikken hadde tilnærmet lik ingen organisk trafikk, og rangerte lavt på de viktigste produktene deres. Google annonseringen konverterte ikke, og deres digitale uttrykk måtte endres.

Status etter 1 måned 

Adseo håndterer hele ADBL Norge sin digitale markedsføring fra A til Å: – nettsider, nettbutikk, betalingsløsninger, Google annonsering, SEO, sosiale medier, nyhetsbrev, remarketing og andre former for programmatisk annonsering.  Etter 1 måned med Adseo har ADBL Norge lansert ny nettbutikk. 

Adbl Mobil Adbl desktop

__________________________________________________________________________________ 

I løpet av 1 måned, har ADBL NORGE AS hatt en økning i antall brukere på nettsiden med 2616% sammenlignet med samme periode i fjor. 

Vi har økt trafikken fra Google annonsering med 75% ved å optimalisere kontoen og ha fokus på søkeord som konverterer. Antall konverteringer fra Google annonseringen har økt med 93%. Mye av grunnen til at Google ads gir bedre synlighet og avkastning enn tidligere skyldes fokuset på Google Shopping som vi mener er et «must» når man driver med nettbutikk. 

Den organiske Trafikken er økt med 129% i perioden, ved å optimalisere teknisk SEO samtidig som vi har bygget mer backlinks, intern lenker, innhold og hatt fokus på produkt og gode produktbeskrivelser. 

Nyhetsbrev har økt med 76% flere påmeldinger, og gjennom nyhetsbrev kommuniserer vi medlemsfordeler, rabattkoder og kampanjer til kundene våre. 

Facebook og Instagram referrals har økt med 94%  

__________________________________________________________________________________ 

Utrolig fornøyd med Adseo AS!  

De var meget proffe og løftet ADBL Norge sin synlighet fra å være usynlige på nett til å være synlige overalt. Anbefaler Adseo til alle som sliter med å være synlige på nett. 

Liridon Dreshaj 

Daglig leder, eier av ADBL NORGE AS 

adbl logo ny